Megkezdődött a Kőnig-Trade Balmazújváros Kézilabda Klub első NB I/B szezonja

Adásnap: 2010-09-17

A hétvégén csapat sportágainkban igazán beindult a nagyüzem. A két nap alatt mind a tíz csapatunk pályára lépett: "Minden kezdet nehéz"- gondolhatták az NB I B-ben újoncként bemutatkozó kézilabdacsapatunk tagjai.
Az első meccsünkön az NB I-et is megjárt Ózd ellen 36-32-es vereséggel kellett megelégednünk a hajdúböszörményi
csarnokban.

Hasonlóan sikerült az ifjúságiak rajtja is, ők 31-23 arányban maradtak alul a kohász-városiakkal szemben. Azonban győzelemnek is örülhettünk. Az újonnan alakult, Országos Serdülőbajnokságban induló csapatunk nagyszerű játékkal 34-22-re verte az Eger gárdáját.

A megyei bajnokságban Melkó Károly lányai már az első meccsükön letették a névjegyüket a Berettyóújfalu II. idegenbeli 39-19-es legyőzésével.
Szintén vendégként nyert a férfi tartalékcsapatunk is. Jenei Tibor tanítványai Földesen, 28-23 arányban nyertek.

Labdarúgás: Az elmúlt napokban két mérkőzést is játszottak itthon az NB III-as felnőtt labdarúgóink. Előbb a Göcs pályán 2-1-es vereséget szenvedtünk a jó erőkből álló Tiszaújvárostól, majd a fiatal Gyöngyös ellen, már a Sport-téren, kijött a lépés, és 4-0-ra diadalmaskodtunk.

Másodosztályú utánpótláscsapataink Cigándon vendégszerepeltek, és kapott gól nélkül, négy ponttal tértek haza. Az ifjúságiak mérkőzésén nem született gól, míg a serdülőink 5-0-ra nyertek. A még kisebbek a műfüvesünk használhatatlansága miatt a Göcs pályán fogadták
a hajdúnánásiakat, amely most nem bizonyult jó ómennek. Az U-16-osok 2-1-re, míg az U-13-asok 8-2-re kaptak ki.
Nagy Bálint először a kézilabda pályáról tudósít.